About Me

The thought of creating this blog started when I decorated my first home (my own, that is!) and receive good feedback about how it turned out to be. Since then, people have started asking me everything from what to look for when buying an apartment, how to decorate, how to deal with contractors, to where to source furnitures.

So, instead of sending advices through e-mail, sms or phones, I thought it would be neat to “immortalize” what I have shared with friends and families through this blog.

I am not a professional interior designer. I am just a housewife with a passion for home decor and an eye for details. My husband is the professional hotel and facilities manager, and many of his technical thoughts are incorporated in my writings.

Enjoy!๐Ÿ™‚

—-

Ide untuk memulai blog tentang home decor ini muncul setelah pengalaman mendekor rumah pertama saya dan mendapat banyak respon positif tentang hasilnya. Dari situ, banyak temen suka nanya dimana beli furniture, cara ngurus rumah, beda material A dengan B, gimana berurusan dengan kontraktor, dsb.

Setelah berbulan-bulan menanggapi pertanyaan secara lisan atau via e-mail, lama2 terpikir u/ mengabadikan tips-tips ini di blog.

Saya bukan desainer interior atau arsitek. Saya cuma ibu rumah tangga, dan anak seorang mantan kontraktor bangunan. Tapi saya senang berkebun dan mendekor, plus punya standar presisi yang tinggi kalau ngawasin renovasi rumah (baik rumah sendiri maupun rumah orang), sampe interior desainer saya menyerah karena dikomplen terus dan tiba2 pindah ke India …. :-p

Moga2 blog ini bermanfaat buat teman-teman


6 Responses to “About Me”

  1. Hai..
    Salam kenal..
    Sangat bermanfaat buat gue yg lg bangun rumah…
    Moga2 bisa sharing ato tanya2 hehehehe

  2. Hi Anna, salam kenal juga๐Ÿ™‚

  3. Hi Elinski..
    Salam kenal..
    Article kamu mengenai ‘Choosing Your Bed Linens Wisely’ sangat menarik..
    Actually, I would like to ask your permission to put this article into my Page in Facebook.
    here is the URL: http://www.new.facebook.com/pages/httpwwwzelza-bedlinencom/29683283541?ref=nf

  4. No problem zelsa, go ahead, asal kamu sebut aja kalo dapet artikel-nya dari blog-ku (tinggal pasang link aja)๐Ÿ™‚

  5. Thanks Elinski..

    I have upload it and may be you would like to visit:
    http://www.facebook.com/note.php?saved&preview&suggest&note_id=52689503800&id=29683283541#/pages/zelza-bedlinen/29683283541

  6. bagus2 emang artikelnya mba… jadi pengen cept2 beresin rumahku..
    g pp ya sering mampir?๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: